Mihaela Băbuşanu

Mihaela  Băbuşanu
"De unde sunt eu?sunt din copilăria mea ca dintr-o țară!"

joi, 9 martie 2017

CS Ştiința Municipal Bacău în căutarea propriei identității

Astăzi, conferinţă de presă organizată de CS Ştiinţa Municipal Bacău (director Adrian Gavriliu) la care a participat o parte a presei, cealalta parte urmând să fie prezentă mâine la sediul clubului pentru aceiaşi întâlnire informală. Cauzele acestei "impărţeli" a presei se datorează pe de o parte disponibilităţii diferite a ziariştilor iar pe de altă parte datorită numărului tot mai mic al celor implicaţi (în presa sportivă).
Tema principală a întâlnirii a fost “CSŞ în căutarea propriei indentităţi”.
Se caută o nouă denumire a clubului (pentru a se evita confuziile păguboase cu alte cluburi), o mascotă, un imn, un slogan, toate cu scopul de a-i conferi o identitate care să îi sporească vizibilitatea şi prestigiul.
Un alt obiectiv urmărit de noua conducere a clubului, este acela al schimbării raportului dintre sportivii transferaţi din altă parte sau cu dublă legitimare) cu cei autohtoni; deocamdată raportul este în favoarea “externilor”, nefiresc pentru un club cu finanţare locală în condiţiile în care acest raport ar trebui să fie invers (acum raportul se prezintă 70% la 30 % în favoarea externilor) şi asta în condiţiile în care clubul nu are nevoie de punctaje ci de performanţă.
9 martie 2017




Niciun comentariu: