Mihaela Băbuşanu

Mihaela  Băbuşanu
"De unde sunt eu?sunt din copilăria mea ca dintr-o țară!"

miercuri, 26 septembrie 2018

Simezele Karo la 360 grade

Galeriile Karo  din Bacău, au deschis noul sezon expoziţional miercuri, 19 septembrie, cu lucrările a două artiste băcăuane Luminiţa Radu şi Bianca Radu, care şi-au reunit lucrările sub titlul “360 grade”.
Curatorul expoziţiei este  Constantin Ţînteanu, a prezentat criticul de artă Iulian Bucur.
Bianca Rotaru este membră a Filialei Bacau a Uniunii Artistilor Plastici din România din anul 2007, fiind născută în 24 februarie, 1982, la Bârlad.
Bianca a început să picteze încă de când a intrat la Şcoala de Arte „Nicolae Tonitza“ din Bârlad. A  participat la numeroase concursuri, dar şi la expoziţii de grup şi personale. În prezent, ea este profesor de arte vizuale, iar în timpul liber lucrează la diferite proiecte în funcţie de comenzi.
  Luminiţa Radu este născută la 22 iulie 1979 în  Galaţi. Este absolventă a Facultăţii de Arte Plastice, Decorative şi Design Iaşi, secţia grafică. Din anul 2009 este membră UAP, Filiala Bacău. Din 2002 – este profesor la Liceul de Artă “George Apostu.
  Despre cele două artiste, Constantin Ţînteanu spunea că se află la vârsta primei maturităţi artistice şi că mai au multe, foarte multe de arătat şi oferit până la urmă, iubitorilor de frumos.
   Pentru cei interesaţi să descifreze vizual mirajul şi denumirea acestei  expoziţii şi să vadă  lucrările celor două artiste, vă putem informa că ea pate fi vizitată până în 19 octombrie la Galeriile Karo din str  Oituz nr 45, Bacău.


Niciun comentariu: