Mihaela Băbuşanu

Mihaela  Băbuşanu
"De unde sunt eu?sunt din copilăria mea ca dintr-o țară!"

duminică, 2 decembrie 2018

PEDITEL 1791 = telefonul cu sfat medical nonstop, când ai copilul bolnav

PEDITEL 1791=o informație care pe mulți îi va interesa.
La numărul de telefon 1791tarif normal, fără suprataxă sau alte asemenea, părinții pot întreba și pot primi răspunsuri de la medici anume pregătiți cu sfaturi, atunci când copiii lor sunt bolnavi.
Numărul 1791 este activ nonstop, 24 de ore din 24. Există medici de gardă la telefon, care stau în așteptarea întrebărilor voastre. Proiectul, programul s-a pus la punct la Cluj Napoca, Cristina Grigore își asumă “maternitatea” lui cu o „sarcină” și un „travaliu” de loc ușoare într-o țară ca a noastră. Dar povestea serviciului PEDITEL, povestea Cristinei, vor reveni în scurt timp sub formă de interviu. Cum s-a creat el, care îi este istoria.
Ce am dorit eu să vă notați până scriem noi interviul, este exact numărul:1791 (unușaptenouăunu), apelabil în toate rețelele nonstop.
Se poate suna de oriunde din lume, deci excelent pentru românii aflați departe de țară și care ar doi explicații NECOSTISITOARE, pe limba lor de acasă.
Aveți nedumeriri, dubii, temeri, îngrijorări privind sănătatea copilului vostru? Sunați, întrebați și vi se va răspunde! Veți obține UN SFAT MEDICAL după un model american, după protocoalele americane preluate, veți găsi soluția problemei voastre: între indicații concrete aplicabile acasă și îndrumarea obligatorie la medicul real, în carne și oase din zona voastră, atunci când la telefon se presupun semnale de gravitate.
  • 1791- în rețeaua Vodafone, Orange, Telekom fix și mobil
  • *1791, deci cu asterisc (steluță) în față!! la Digi fix și mobil
  • cartelă prepay cu credit în EUROCENȚI!! NU minute naționale sau oferte speciale
Doctorii de gardă clujeni vă așteaptă să-i sunați!









Sursa foto: http://www.desprecopii.com/info-id-3405-nm-10-situatii-in-care-trebuie-sunat-de-urgenta-medicul-pediatru.htm

Niciun comentariu: