Mihaela Băbuşanu

Mihaela  Băbuşanu
"De unde sunt eu?sunt din copilăria mea ca dintr-o țară!"

luni, 25 martie 2019

VALSUL PRIMĂVERII

VALSUL PRIMĂVERII -16 MAI 2019
Acest eveniment este destinat strângerii de fonduri pentru doua cazuri nobile:
1. Sprijin financiar pentru cercetătorii de la Asociația Elta Universitatea București care au introdus un nou concept în alimentație și au brevetat pâinea Elta-Azimă cu deosebite proprietăți curative. Una din ariile de focus ale universitatii Elta în parteneriat cu Farmacia Naturii este dezvoltarea de programe suport pentru o alimentație sănătoasă și implementarea conceptului de Bioagricultura în rândul tinerilor.
2. Sprijin financiar pentru un tânăr din mediul rural care are rezultate deosebite la învățătură și care a arătat încă din copilărie un interes crescut pentru plante și sănătate. Pentru a nu irosi un potențial uriaș și pentru a profita de inteligența sa nativă dorim să îl sprijinim acum la vârsta de 14 ani să iși continuie studiile la un liceu profil Biologie din Bacău prin achiziționarea unui laptop și cele necesare înscrierii în primul an.
Pentru cei interesaţi de participarea la acest eveniment, invitaţiile pot fi procurate şi de la mine, în calitatea mea de colaborator voluntar al “Farmacii Naturii”, inclusiv pentru acest eveniment.Se pot face iniţial şi rezervări.
Mă puteţi contacta aici, telefonic sau pe adresa de
e-mail:dragoneasa@yahoo.ca

Niciun comentariu: