Mihaela Băbuşanu

Mihaela  Băbuşanu
"De unde sunt eu?sunt din copilăria mea ca dintr-o țară!"

duminică, 15 mai 2022

Atmosferă incredibilă de NOAPTEA MUZEELOR!!!

Sediul central al Complexului Muzeal „Iulian Antonescu”, str 9 mai nr 7, a fost luat cu asalt de MII de vizitatori care s-au delectat cu muzica de calitate marca Mihaela&Marcel Bălan, atelierul de pictură pe linguri, standul de carte, expoziţia de păpuşi în costume populare, expoziţia de etnografie, cele două expoziţii permanente de istorie-arheologie, magazinul de suveniruri şi toate celelalte expoziţii expoziţii ale muzeului.
“Patrimoniul constituie un bun care ne marchează existența, pentru că este tot ceea ce strămoșii noștri au considerat că este atât de prețios, încât au simțit nevoia să ni-l lase moștenire și să ne bucurăm de el el". (Virgil Niţulescu)
Noi, specialiştii de la Complexul Muzeal “Iulian Antonescu” Bacău, ne străduim să protejăm cât mai bine această moştenire pentru noi toţi dar mai ales pentru generaţiile viitoare faţă de care şi noi dar şi tu dragă vizitatorule ai o mare responsabilitate.
Vă invităm să fiţi alături de noi vizitând expoziţiile permanente, participând la simpozioane, vernisaje, ateliere şi toate celelalte activităţi culturale pe care, cu mare drag, le schiţăm, le gândim şi le desfăşurăm pentru dumneavoastră, PUBLICUL VIZITATOR. Dumneavoastră sunteţi barometrul nostru în funcţie de care ne orientăm, ghidăm, adaptăm şi devenim tot mai buni şi mai inventivi.
Vă mulţumim dragi vizitatori pentru că aţi fost alături de noi şi vă aşteptăm în continuare la muzeu!









Niciun comentariu: