Mihaela Băbuşanu

Mihaela  Băbuşanu
"De unde sunt eu?sunt din copilăria mea ca dintr-o țară!"

marți, 16 noiembrie 2021

📌100 DE ANI DE ISTORIE REFLECTATĂ ÎN ORACOLE ȘI CAIETE DE AMINTIRI

🖋Asociația Muzeul Jucăriilor București și Complexul Muzeal Iulian Antonescu din Bacău vă invită să vă lăsați captivați de magia sărbătorilor de iarnă care ne bat la ușă, să dați frâu liber bucuriei și să depănați amintiri împreună cu cei dragi, vizitând expoziția „100 de ani de istorie reflectată în oracole și caiete de amintiri”.
🖋Indiferent că vă aflați sau nu în tabăra nostalgicilor, a celor care au avut caiete de amintiri sau oracole sau doar a curioșilor, vă invităm alături de noi într-o minunată călătorie în timp, având ca destinație locuri, oameni și vremuri de odinioară, fragmente de istorie socială cărora merită să le (re)descoperiți farmecul și pe care instituția noastră le redă acum timpului prezent.
🤝Expoziția cuprinde peste 300 de oracole, caiete de amintiri din intervalul 1880-1980, fotografii de epocă și obiecte școlare care fac parte din colecția particulară Cristian și Mihai Dumitru, Asociația Muzeul Jucăriilor București.
📌Vernisajul va avea loc joi, 18 noiembrie 2021, ora 11, la sediul din str. 9 Mai, nr. 7, Sala 13.
Expoziția va putea fi vizitată după terminarea vernisajului, în perioada 18 noiembrie 2021 - ianuarie 2022, în intervalul orar 9.00-17.00, de marți până duminică, cu excepția sărbătorilor legale.
Accesul este permis în număr de maxim 20 persoane
Participanţii vor trebui să prezinte:
- CERTIFICATUL VERDE COVID emis persoanelor care sunt vaccinate anti-COVID sau au trecut prin boală
Se vor respecta măsurile legale în vigoare care prevăd purtarea măştii de protecţie şi distanţarea socială.
Mulţumim încă o dată “CURTEA VECHE RESTAURANT ŞI CRAMĂ" Bacău care ne sprijină în acest demers, asigurând masa colaboratorilor noştri. Mulţumim în acest sens şi dlui IOAN BRÂIA pentru disponibilitate, amabilitate şi interesul arătat activităţii noastre.
INIŢIATORI, TRUDITORI şi ORGANIZATORI: Mihaela BĂBUŞANU, Complexul Muzeal "Iulian Antonescu" Bacău şi Cristian şi Mihail DUMITRU, Asociaţia Muzeul Jucăriilor Bucureşti
Afişul este realizat de MIHNEA BARAN




Niciun comentariu: