Mihaela Băbuşanu

Mihaela  Băbuşanu
"De unde sunt eu?sunt din copilăria mea ca dintr-o țară!"

marți, 3 mai 2022

Al VII-lea raft de haiku la Biblioteca Județeană „Costache Sturdza” Bacău

O surpriză plăcută pentru iubitorii de haiku băcăuani Al VII-lea raft de haiku la Biblioteca Județeană „Costache Sturdza” Bacău. Biblioteca Județeană „Costache Sturdza” Bacău” a primit o interesantă donație de carte din partea domnului Corneliu Traian Atanasiu, poeme haiku, volume publicate de autorii grupului RO KU ( primul grup online de haiku din România). Domnul Corneliu Traian Atanasiu este inițiator al proiectului de popularizare a haikuului, raftul de haiku. Mulţumim încă o dată Corneliu Atanasiu pentru iniţiativă, bibliotecii judeţene pentru găzduire şi doamnei Crina Ifrim , Şef Birou Relaţii cu Publicul şi Informatizare, care şi-a arătat toată deschiderea în legătură cu acest demers. De data aceasta, bucuria de a intermedia şi a pune în legătură persoanele potrivite pentru ca acest demers să se concretizeze şi la Bacău, mi-a revenit mie. 
https://evenimentehaiku.blogspot.com/2022/05/al-vii-lea-raft-haiku-la-biblioteca.html?fbclid=IwAR1Q6unOEoV7AbtDXUZLo2l18_IIe3uhPoo7basIq9_HojoKwq-ZueEYL7s
Pe Romanian Kukai există şi o hartă unde puteți găsi liste cu autorii de haiku, pe judeţe. Pentru cei interesaţi să îi cunoașteți și poate să-i contactați pentru evenimente și alte activități, intraţi pe link-ul de mai jos, faceți click pe un județ și vă va apărea lista tuturor autorilor de acolo.

https://romaniankukai.blogspot.com/p/2.html 

Niciun comentariu: