Mihaela Băbuşanu

Mihaela  Băbuşanu
"De unde sunt eu?sunt din copilăria mea ca dintr-o țară!"

joi, 24 martie 2022

Vă aşteptăm VINERI, 25 MARTIE ora 11, la vernisaj la Complexul Muzeal "Iulian Antonescu", str 9 mai, nr 7

INVITAŢIE

     Trăim vremuri tulburi, despre care se va scrie în cărțile de istorie. Scene de conflict militar pe care cu greu nici nu  le-am fi  putut măcar imagina  se derulează  îngrijorător foarte aproape de noi,  sunt  cât se poate de reale şi au urmări dramatice.  Acum avem nevoie mai mult ca oricând de momente de deconectare pentru a nu ne pierde speranţa, puterea, motivaţia.

În acest context , Complexul Muzeal Iulian Antonescu” Bacău împreună cu Asociația Muzeului Jucăriilor din București vă invită la vernisajul expoziției Păpuși în costume populare” care va avea loc în data de 25 martie 2022 ora 11 la sediul central al instituției str 9 mai nr 7, sala 13.

Vor fi expuse  păpuși în costume populare din toate zonele etnografice ale țării noastre dar și din străinătate. Păpușile  grupate după anii de fabricație dar și după țara de origine reproduc fidel, la scară miniaturală, costumele zonelor respective.  

  Colecția aparținând fraților Cristian și Mihail Dumitru, Asociația Muzeul Jucăriilor București,  cuprinde și o serie de informații , un istoric al jucăriei cu fotografii,  fabrica unde au fost create și caracteristicile fiecărei jucării.

   Sponsori „Curtea Veche Restaurant şi Cramă” Bacău care asigură masa colaboratorilor noştri şi cofetăria „Dulce Acrişor”.

  Mulţumim  încă o dată domnilor  Ioan Brâia  şi Marius Şchiopu pentru amabilitate, disponibilitate şi interesul acordat activităţii noastre.

 

 Coordonator eveniment,

Mihaela Băbușanu





Niciun comentariu: