Mihaela Băbuşanu

Mihaela  Băbuşanu
"De unde sunt eu?sunt din copilăria mea ca dintr-o țară!"

vineri, 23 iunie 2023

Femeia Peşti. Şi nu o spun eu.... 😄

"Singura femeie din zodiac protejată de o aură divină. E considerată un înger păzitor.
Fiecare zodie în parte se remarcă printr-o serie de calități și defecte. Semnul astrologic sub care te-ai născut îți influențează decisiv personalitatea, sunt de părere astrologii. Care este singura femeie din zodiac care are cel mai pur suflet? Te poți considera norocos dacă o ai în viața ta, ea fiind singura femeie din zodiac care are cel mai pur suflet. Se spune că cele mai bune la suflet femei sunt născute în zodia PEŞTI.
Acestea au principii de viață solide și cu greu pot fi zdruncinate de la locul lor. Deși nu arată mereu, sunt femei care iubesc profund și fac gesturi frumoase pentru cei dragi. De cele mai multe ori au o fire liniștită și cu greu le faci să se enerveze și să răbufnească.
Pe de altă parte, sunt sensibile și ușor de rănit, așa că trebuie să ai mare grijă cum te porți cu ele. Aceste femei mai au o calitate: sunt responsabile și se gândesc tot timpul la consecințe înainte de a face ceva. Pun nevoile altora mai presus decât pe ale lor și merg pe principiul că, decât să sufere cei dragi, mai bine suferă ele. Nativele din zodia Pești sunt, de asemenea, foarte tolerante, dar ai grijă să nu profiți de bunătatea lor! Ești norocos dacă ai o astfel de femeie în viața ta."


Niciun comentariu: