Mihaela Băbuşanu

Mihaela  Băbuşanu
"De unde sunt eu?sunt din copilăria mea ca dintr-o țară!"

marți, 7 noiembrie 2023

„MediCult: Medierea culturală - implicații, oportunități, resurse”, Iaşi 3-4 noiembrie 2023

În perioada 3-4 noiembrie 2023, a avut loc la Iaşi, Conferința Internațională anuală „MediCult: Medierea culturală - implicații, oportunități, resurse”, în organizarea Complexului Muzeal Naţional "Moldova" Iaşi.
Sala „Ștefan Procopiu” din cadrul Palatului Culturii, a devenit pentru câteva zile, un spaţiu comun al specialiştilor din structurile culturale din România şi din străinătate, care au adus în discuţie numeroasele abordări ale unei medieri culturale în contextul actual, rolul instituţiilor culturale în atragerea publicului, evoluţii, abordări, tendinţe, exemple de succes, schimb de experienţă, schimburile de experienţă între specialişti ca urmarea mobilităţilor în diferite ţări, exemple de bune practici.
Mulţumim gazdelor noastre minunate pentru invitaţie, ospitalitate, pentru că ne-au împărtăşit din experienţa şi reuşitele lor.
Felicitări şi participanţilor şi colegilor din ţară care se pot mândri cu rezultate deosebite, atragere de fonduri, participări la diferite schimburi de experienţă, mobilităţi şi proiecte.
Mulţumiri si felicitări din toată inima, Coralia Costraş, Oana Dragotă, Raluca Pintilii şi tuturor celor implicaţi în organizarea evenimentului!













Niciun comentariu: