Mihaela Băbuşanu

Mihaela  Băbuşanu
"De unde sunt eu?sunt din copilăria mea ca dintr-o țară!"

vineri, 7 iunie 2024

💔 Alături de Matei

Dragi prieteni, haideți să fim alături de Matei și colega noastră Paula de la Muzeul Județean "Ștefan cel Mare" Vaslui.
🙏
Colega noastră, Paula Andreea Nitoi, se află într-o situație foarte grea, Matei, fiul ei de numai doi ani și un pic, a fost diagnosticat cu o boală cruntă.
Redau mai jos, gândurile părinților lui Matei:
"Astăzi vă scriem cu inima frântă și cu lacrimi în ochi, dar și cu o rază de speranță, pentru a vă cere ajutorul. Fiul nostru iubit, Matei, în vârstă de doar 2 anișori, a fost diagnosticat recent cu nefroblastom la rinichiul stâng și metastaze hepatice. Este o veste devastatoare pentru familia noastră, dar știm că, împreună, putem face o diferență uriașă în viața lui.
Matei este un băiețel plin de viață, cu un zâmbet care poate lumina orice încăpere. Iubește să se joace cu mașinuțele și să asculte povești înainte de culcare. Deși luptă cu o boală nemiloasă, Matei nu și-a pierdut spiritul curajos și dorința de a se bucura de fiecare clipă.
Tratamentul necesar pentru a-i salva viața este costisitor și depășește resursele noastre financiare. De aceea, facem apel la bunătatea și generozitatea voastră. Orice donație, oricât de mică, contează enorm și ne aduce mai aproape de vindecarea lui Matei.
Vă mulțumim din adâncul sufletului pentru sprijinul vostru și pentru că ne ajutați să-i oferim lui Matei șansa la o viață sănătoasă și fericită.🙏
CONTURI BANCARE:
RO82RZBR0000060014816443 RON BENEFICIAR : PAULA ANDREEA NITOI
RO95RZBR0000060026224282 EUR BENEFICIAR : PAULA ANDREEA NITOI
Cu recunoștință,
Părinții lui Matei.
& Costel Nitoi"


Niciun comentariu: