Mihaela Băbuşanu

Mihaela  Băbuşanu
"De unde sunt eu?sunt din copilăria mea ca dintr-o țară!"

joi, 8 februarie 2024

„FEMEILE ÎN CERCETARE: DESTINE, CONTRIBUȚII, PERSPECTIVE”, ediţia a IV-a

Conferința Științifică Internațională cu genericul „FEMEILE ÎN CERCETARE: DESTINE, CONTRIBUȚII, PERSPECTIVE”, ediţia a IV-a, 8-9 FEBRUARIE 2024, din cadrul conferinței internaționale „Patrimoniul de ieri – implicații în dezvoltarea societății de mâine”
Secţiunea a VIII-a, Design: istorie și modernitate, moderator, lect. univ. dr. Liliana PLATON, șef departament „Urbanism și Design Urban” (UDU)
Organizatori: Academia de Științe a Moldovei;
Centrul Mitropolitan de Cercetări Științifice TABOR (Iași, România); Institutul de Etnologie al Academiei Naționale de Științe a Ucrainei (Lviv, Ucraina);
Institutul European pentru Cercetări Multidisciplinare (Buzău, România);
Universitatea Liberă din Berlin (Germania);
Școala Doctorală de Științe Umanistice și ale Educației a Universității de Stat din Moldova în colaborare cu Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău;
Muzeul Național de Istorie a Moldovei;
Institutul de Chimie Macromoleculară „Petru Poni”, Iași;
Institutul Național de Cercetare în Medicină și Sănătate al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.
Cea de-a IX-a ediție a conferinței este dedicată Zilei Internaționale a Femeilor și fetelor cu activități în domeniul științei, marcată anual la 11 februarie și are genericul „Femeile în cercetare: destine, contribuții, perspective” (Women in research: destinies, contributions, perspectives)






Niciun comentariu: