Mihaela Băbuşanu

Mihaela  Băbuşanu
"De unde sunt eu?sunt din copilăria mea ca dintr-o țară!"

marți, 9 mai 2023

🇷🇴🇯🇵 "Japonia departe-aproape de Bacău", ediţia a VI-a, 1 iunie 2023

Dragi copii, dragi părinţi, dragi iubitori ai culturii japoneze, dragi iubitori de frumos, în data de 1 iunie 2023, intenţionăm să organizăm cea de a VI-a ediţie a evenimentului „Japonia departe-aproape de Bacău”.
Pentru că toate ediţiile anterioare ale evenimentului s-au bucurat de succes, pentru că ediţia de anul trecut dedicată copiilor a fost organizată în colaborare cu Asociaţia Simfonia Florilor Rendez-vous cu flori, reprezentată de neobosita Lucia Pădurariu, am decis ca şi ediţia de anul acesta să o dedicăm tot copiilor, să fie gândită şi pusă în scenă sub auspiciile aceleiaşi echipe organizatoare şi să aibă loc tot pe data 1 iunie.
Tradiţiile constituie temelia identităţii şi continuităţii oricărui popor şi datoria noastră este aceea de a le păstra, evidenţia şi promova. În privinţa poporului nipon, numeroase tradiţii îi amprentează identitatea şi factura psihică. În cadrul acestui proiect, ajuns la cea de a VI-a ediţie, copii vor putea urmări , demonstraţii de dans japonez, atelier ikebana, atelier de scriere şi surprizele nu se vor opri aici. Suntem deschişi diferitelor propuneri de colaborare şi aşteptăm să ne contactaţi.
Scopul final este acela de a reliefa influenţele artelor şi culturii japoneze asupra artei şi culturii autohtone şi rezultatele benefice ale acestor interferenţe. Mizăm pe receptarea foarte bună de care a avut parte în toate cele 5 ediţii anterioare şi vrem să le oferim copiilor băcăuani cât mai multe alternative atractive de ziua lor.
Vă rugăm să ne fiţi alături şi să ne susţineţi în punerea în practică a acestui eveniment, atât prin participarea directă la eveniment cât şi printr-o susţinere mai practică, anterioară evenimentului. Ne place sau nu, orice astfel de eveniment implică o serie de cheltuieli, mai mari sau mai mici, așa încât, ajutorul dumneavoastră concret, este foarte important pentru noi.
De restul ne ocupăm noi!
Copiii noştri merită!

Vă mulţumesc anticipat, Lucia Pădurariu, Asociaţia „Simfonia florilor”/ „Rendez-vous cu flori” şi Mihaela Băbuşanu, Complexul Muzeal „Iulian Antonescu”, ORGANIZATORIatori
Ne puteţi contacta la adresa de e-mail: dragoneasa@yahoo.ca

Mai jos câteva imagini de le adiţia anterioară a avenimentului














Niciun comentariu: