Mihaela Băbuşanu

Mihaela  Băbuşanu
"De unde sunt eu?sunt din copilăria mea ca dintr-o țară!"

duminică, 15 octombrie 2023

𝐒𝐢𝐦𝐩𝐨𝐳𝐢𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐨𝐝𝐚𝐯𝐚, 𝐞𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐚 𝐚 𝐈𝐕-𝐚

În perioada 11-13 octombrie 2023, a avut loc la Piatra Neamţ, 𝐒𝐢𝐦𝐩𝐨𝐳𝐢𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐨𝐝𝐚𝐯𝐚, 𝐞𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐚 𝐚 𝐈𝐕-𝐚, în organizarea Complexului Muzeal Naţional Neamţ
Evenimentul a reunit pentru 3 zile, specialiști din domeniile arheologie, istorie-muzeologie, restaurare-conservare, etnografie și artă – memorialistică.
Mulţumiri pentru invitaţie, pentru deosebita amabilitate şi ospitalitate, felicitări din toată inima organizatorilor dar şi participanților la acest eveniment cultural științific deosebit.
Astfel, "Activitățile culturale organizate în ziua de 11 octombrie 2023 au răspuns temei Conservarea și Restaurare bunurilor culturale mobile propusă de Confederația Europeană a Organizațiilor de Conservatori și Restauratori. Evenimentul de la Piatra-Neamț a fost organizat de Laboratorul de Restaurare-Conservare al Complexului Muzeal Național Neamț în parteneriat cu Asociația Conservatorilor și Restauratorilor din România pentru a marca Zilele Europene ale Conservării și Restaurării".
Încă o dată, mulţumirile şi felicitările mele se îndreaptă către: Dl Manager Dr. Ciprian-Dorin Nicola, Dna Director Adjunct Științific. Dr. Mihaela-Cristina Verzea, Dl Dr. Vasile Diaconu, Dna Silvia Trăistariu, Dna Roxana Diaconu, Dna Florentina Buzenschi, Dna Dr. Otilia Mircea, Dna Mihaela Ciobanu şi întregul colectiv al Complexului Muzeal Naţional Neamţ.






Niciun comentariu: