Mihaela Băbuşanu

Mihaela  Băbuşanu
"De unde sunt eu?sunt din copilăria mea ca dintr-o țară!"

joi, 29 august 2019

Comemorare înv. RADU DĂSCĂLESCU


Duminică,  1 septembrie 2019, la ora 11, la Biserica „Sfântul Dumitru” din Băbuşa, judeţul Vaslui,  va avea loc o slujbă de pomenire a celui care a fost învăţător RADU DĂSCĂLESCU şi sfinţitea monumentului ridicat de curând.
Lucrarea a fost realizată cu sprijinul financiar al dlui Ion Brişcaru, directorul Centrului Medico-Social din Băceşti/Vaslui, prin strădania aceluiaşi domn Ion Brişcaru, dar si ajutorul concret al  dlui Marius Ursanu care a urmărit implementarea proiectului şi  toate etapele de execuţie.
De asemeni, tot cu acest prilej va avea loc  şi un parastas realizat  cu contribuţia financiară a fam Chirilă din Roman.
Plecând de la o idee veche de a mea,  de mulţi ani în urmă (închistată între timp între lipsa timpului şi distanţă), iniţiativa de care vorbim  îşi află concretizarea acum, cu ajutorul celor menţionaţi mai sus.
Evenimentul, aflat la prima ediţie, se încadrează în proiectul “Fapte şi oameni” (coordonatori Mihaela Băbuşanu, Ion Brişcaru, Marius Ursanu) şi are loc cu prilejul împlinirii a 21  de ani de la moartea învăţătorului RADU DĂSCĂLESCU, fost director al Şcolii cu clasele I-IV Băbuşa.
 Sunt aşteptaţi să participle la comemorare  toţi cei care l-au cunoscut, apreciat, i-au fost elevi sau care doresc să îi aducă un omagiu cu acest prilej.

Comitetul de iniţiativă:  Mihaela Băbuşanu, Ion Brişcaru, Marius Ursanu


Niciun comentariu: