Mihaela Băbuşanu

Mihaela  Băbuşanu
"De unde sunt eu?sunt din copilăria mea ca dintr-o țară!"

joi, 29 august 2019

Mihaela BĂBUŞANU- INDEPENDENT USBORNE ORGANISER


 Dragi mămici, de curând am incheiat o colaborare de care sunt foarte încântată. Este vorba despre Carti pt copii – Independent Usborne Organiser. Dacă nu aţi auzit până acum de aceasta editură este timpul să auziţi, sunt sigură că va veţi îndrăgosti şi voi de ea.
Dorinţa  mea este de a pune carti frumoase si educative in mainile cât mai multor copii pentru a-i ajuta să prindă drag de lectură şi pentru a învăţa cât mai uşor limba engleza. Cărţile USBORNE sunt mici enciclopedii pentru copii, care ajută la dezvoltarea imaginaţiei, creativităţii şi inteligenţei. Prin joacă şi cu ajutorul acestor cărţi ei reţin mult mai uşor lucruri importante.Catalogul acesteia conţine cărţi în limba engleză pentru copiii de toate vârstele. Începând chiar cu cei mai mici dintre ei, bebelusii. Gama lor este foarte variată, acoperind toate gusturile copilaşilor, chiar şi ale acelora care îşi pierd imediat interesul faţă de un lucru. Găsim astfel enciclopedii, poveşti, cărţi interactive, cărţi puzzle sau cu diverse activităţi,  de colorat sau de construit, cu abţibilduri sau cu jucării.
 Trebuie să menţionez şi faptul că materialul din care sunt făcute este de foarte bună calitate, dintr-un carton dur şi lucios, greu de distrus chiar şi de către cei mai inventivi năzdrăvani.
Investiţi în Educaţia şi Biblioteca Copiilor Voştri!
Vă invit aşadar să accesaţi link-ul de mai jos, să  alegeţi cărţile dorite şi să să mă contactaţi pentru comenzi prin mesaj privat sau la adresa: dragoneasa@yahoo.ca


Niciun comentariu: