Mihaela Băbuşanu

Mihaela  Băbuşanu
"De unde sunt eu?sunt din copilăria mea ca dintr-o țară!"

joi, 25 aprilie 2024

Miercuri, 24 Aprilie, ora 11

📝Un parteneriat între Asociaţia Muzeul Jucăriilor Bucureşti, Complexul Muzeal "Iulian Antonescu" Bacău şi Muzeul de Istorie şi Arheologie Prahova, Ploieşti
📌 În urma mai multor propuneri de itinerare a expoziţiei “100 DE ANI ISTORIE REFLECTATĂ ÎN ORACOLE ŞI CAIETE DE AMINTIRI” şi a colaborării strânse cu domnii Cristian şi Mihail DUMITRU, Asociaţia Muzeul Jucăriilor Bucureşti, suntem în măsură să anunţăm concretizarea primei propuneri de itinerare la Ploieşti, la Muzeul de Istorie şi Arheologie Prahova.
Vernisajul va avea loc miercuri, 24 APRILIE 2024, ora 11, la Ploieşti, la sediul Muzeului de Istorie şi Arheologie Prahova din strada Toma Caragiu, nr.10.
Expoziția cuprinde oracole, caiete de amintiri din intervalul 1880-1980 şi alte obiecte școlare care fac parte din colecția particulară Cristian și Mihai Dumitru, Asociația Muzeul Jucăriilor București, şi a fost vernisată pentru prima dată la sediul central al Complexului Muzeal “Iulian Antonescu” Bacău, în data de 18 noiembrie 2021.
Mulțumesc pentru colaborare și prietenie, Cristian și Mihail Dumitru!
Mulțumiri pentru găzduire și colaborare gazdelor noastre, Muzeul de Istorie și Arheologie, domnului director Mihai Dumitrache, dnei Irina Voinescu și întregului.colectiv al instituției.
Curatorul expoziției: Mihaela Băbușanu


Niciun comentariu: